Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen | Contact

Professionele botenstalling nodig?

Wij bieden professionele stalling, onderhoud en reparatie van boten

Jachtcentrum Dintelmond is een volledig uitgeruste jachthaven met diverse dienstverleners op het gebied van onderhoud en reparatie. Hierbij kunt u denken aan polyester behandeling, motorservice, schadeherstel en zelfs de aan- en verkoop van boten. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw botenstalling. Wij beschikken over een bijzonder ruim aanbod aan faciliteiten:
– Service bedrijven
– Een speciale botenlift voor boten tot 25 ton
– Een volledig omheind terrein met camerabewaking
– Een trailerhelling voor uw bijboot, roeiboot of visboot
– Geïsoleerde en verwarmde, vorstvrije hallen voor de winterberging van uw boot
– Een mastenladder die tot wel 17 meter boven het wateroppervlakte reikt

 

 

Botenstalling in een zakelijke omgeving

Naast het aanbieden van botenstalling biedt Jachtcentrum Dintelmond tal van andere mogelijkheden. Zo kunt u er watersport beoefenen, rondvaarten en dagtochtjes maken of uzelf culinair laten verrijken met de heerlijke gerechten van Restaurant Dintelmond. Daarnaast is ons jachtcentrum een representatieve gelegenheid om af te spreken met uw (zakelijke) relaties. Vanwege onze KPN hotspots ook ideaal voor ‘het nieuwe werken’!

 

 

Ervaar Dintelmond

Komt u uit Brabant, Zeeland of Zuid-Holland en bent u op zoek naar professionele botenstalling? Jachtcentrum Dintelmond voorziet in alle gemakken. We nodigen u graag uit om eens te komen kijken. Voor vragen of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0167 522 894 of per e-mail