Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Cosmetisch onderhoud

Voor alle cosmetische ingrepen is een specialist aanwezig op ons terrein…

Cosmetisch onderhoud

Voor alle denkbare cosmetische wijzigingen en/of beschadigingen aan uw jacht of sloep is een gespecialiseerd bedrijf gevestigd op het terrein van Jachtcentrum Dintelmond. Een klus die een specialist vereist en daardoor niet kan ontbreken in onze diensten. Indien uw schip de nodige onderhoud moet hebben of wanneer er plotse ingrepen gedaan moeten worden die de levensduur van uw schip moeten verlengen dan is dit mogelijk.

 

Specialist in osmose behandelingen, polyester reparatie, schadereparatie, renovatie, wrappen / bestickering, behandelingen voor de onderwaterlaag, gelcoat peelen, roerbladen, lakbehandelingen, kielen, vuilwatertanks en kunstof tekdek. U kunt het maar bedenken en wij weten er een kwalitatieve oplossing voor die garant staat voor een grote levensduur.

Meer informatie: www.moverbo.nl 

 

 

Voor het cosmetisch onderhoud en het reconditioneren van (luxe) motorjachten is een specialist gevestigd op ons terrein. Om uw motor jacht er weer als nieuw uit te laten zien staat hiervoor de specialist paraat.  Hieronder een overzicht waar u aan kunt denken bij deze service:

 Reinigen van exterieur en interieur
 polijsten / waxen
 antifouling
 teakdek reiniging

 polyester herstel
 wassen / periodiek onderhoud
 kappen / kussens / zeilen
 organisatie en belangenbehartiging

 

Maar ook voor inspectie, schadeafhandelingen en transport is het mogelijk contact op te nemen.

Meer informatie: www.vanweijenmaritime.nl