Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Jachtmakelaardij

De ideale locatie voor de aan- en verkoop van uw jacht, ongeacht het formaat

Jachtmakelaardij

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Wilt u een jacht kopen zodat u bijvoorbeeld op de wateren in Brabant kunt varen? Voor de aan- en verkoop van uw zeil- of motorjacht bent u bij Jachtcentrum Dintelmond van harte welkom. Niet alleen voor het kopen of verkopen van uw jacht in Brabant bent u welkom, het is ook de ideale plek om goed onderbouwd advies te krijgen en eventuele bemiddeling bij de aan- of verkoop. Bent u van plan om uw boot aan te bieden, of zoekt u juist een passend jacht bij uw wensen? Neem gerust even een kijkje bij onze haven in Heijningen. Wij zijn een jachtmakelaar in de buurt van Dinteloord die u graag ondersteunt bij het kopen of verkopen van een jacht, met een Brabantse gastvrijheid.

Op betrouwbare wijze een jacht kopen bij een partij in Brabant

Bij Jachtcentrum Dintelmond kunt u terecht bij een vakkundige jachtmakelaar, in de buurt van Dinteloord in Brabant, voor het kopen of verkopen van een jacht. Wij bieden een exclusieve aanmeerplaats aan voor het tentoonstellen van uw jacht als u deze wilt verkopen aan andere liefhebbers. Anderzijds kunt u, als u van plan bent om te kopen, langskomen in onze haven om uw toekomstige jacht van haar beste kant te bewonderen. Vaart u binnenkort vanuit onze jachthaven nabij Dinteloord en Roosendaal weg met uw jacht van dé jachtmakelaar? De openingstijden van ons jachtcentrum zijn als volgt:

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag:     09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Voordat u vanuit Brabant of elders langskomt om een jacht die u wilt kopen of huren te bezichtigen of uw eigen boot af te leveren om te verkopen, raden wij u aan om een afspraak te maken met de jachtmakelaar in onze jachthaven vlak bij Dinteloord. Deze expert zal u assisteren en adviseren bij de koop of verkoop van uw jacht.

Koop of verkoop snel uw jacht

Wilt u een jacht kopen of uw oude boot verkopen en wilt u hierbij tevens de kennis en assistentie van dé jachtmakelaar nabij Dinteloord inschakelen? Kom dan eens langs bij Jachtcentrum Dintelmond. Heeft u nog vragen over onze diensten? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op. Telefonisch bereikt u ons via 0167 522 894, maar u kunt ons ook e-mailen via het contactformulier.