Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Jachtmakelaardij

De ideale locatie voor de aan- en verkoop van uw jacht, ongeacht het formaat

Jachtmakelaardij

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Komt u op het idee om een eigen jacht te kopen nu u in het mooie Zeeland aan het varen bent? Voor de aan- en verkoop van uw zeil- of motorjacht hoeft u niet ver te reizen. Wel zo gemakkelijk, want het is de ideale plek om goed onderbouwd advies te krijgen en eventuele bemiddeling bij de aan- of verkoop. Alle faciliteiten zitten binnen handbereik en een deskundig advies is dan ook op alle vlakken geheel onderbouwd. Mocht u van plan zijn uw boot aan te bieden, of zoekt u juist een passend jacht bij uw wensen, neem gerust even een kijkje bij onze haven. In Heijningen, vindt u een jachtmakelaar die u graag ondersteunt bij het kopen of verkopen van een jacht, met een Brabantse gastvrijheid.

Op betrouwbare wijze een jacht kopen bij een partij nabij Zeeland

Bij Jachtcentrum Dintelmond kunt u terecht bij een vakkundige jachtmakelaar in Brabant, en toch vlakbij Zeeland, voor het kopen of verkopen van een jacht. Vanuit de jachthaven nabij Dinteloord vaart u zo wel met uw jacht van dé jachtmakelaar. Wij bieden een exclusieve aanmeerplaats voor het tentoonstellen van uw jacht als u deze wilt verkopen aan andere liefhebbers. Anderzijds kunt u, als u van plan bent om te kopen, langskomen in onze haven om uw toekomstig jacht van haar beste kant te bewonderen. De openingstijden van ons jachtcentrum zijn als volgt:

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag:     09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Voordat u vanuit Zeeland of elders in Brabant langskomt om een jacht dat u wilt kopen te bezichtigen of uw eigen boot af te leveren om te verkopen, raden wij u aan om eerst een afspraak te maken met de jachtmakelaar in onze jachthaven vlakbij Dinteloord. Deze expert zal u assisteren en adviseren bij de koop of verkoop van uw jacht.

Uw jacht, snel gekocht of verkocht

Wilt u een prachtig nieuw jacht kopen of uw oude boot van de hand doen? Wilt u hierbij tevens de kennis en assistentie van een jachtmakelaar in Dinteloord inschakelen? Kom dan eens langs bij Jachtcentrum Dintelmond. Nog vragen over onze diensten? Wij geven u graag antwoord op al uw vragen omtrent het kopen en verkopen van uw jacht aan andere liefhebbers in Brabant. Telefonisch bereikt u ons op 0167 522 894, ook kunt u e-mailen. Graag verwelkomen wij u bij Jachtcentrum Dintelmond.