Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen | Contact
hiiiArray

Reparatie en werkplaats

Kennis en vakmanschap voor reparaties aan uw schip

Reparatie en werkplaats

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Inbouw van motoren, reparaties en onderhoud van uw boot – wij bieden u alles onder één dak. Op ons terrein zit een vakkundig bedrijf met werkplaats die alle aspecten van uw schip kan behandelen. Mogelijke toevoegingen of wijzigingen aan uw jacht zoals inbouw van boegschroeven en alle mechanica is mogelijk. Daarnaast rekent u ook op onderhoud aan uw binnenboord- en buitenboordmotoren.

Laat het onderhoud van uw boot over aan de experts

Voor laswerkzaamheden, maar ook reparaties aan tuigage of gasmetingen kunt u op Jachtcentrum Dintelmond terecht bij een vakkundig bedrijf voor jachtonderhoud. Uiteraard is het ook mogelijk uw jaarlijkse onderhoudsbeurt of jachtreparatie uit te laten voeren door de specialist. De openingstijden van de werkplaats zijn als volgt:

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag:     09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij raden u aan voordat u langskomt voor een jachtreparatie een afspraak te maken met de desbetreffende vakman. Zo komen zowel u als deze expert met de juiste verwachtingen over het jachtonderhoud samen. Uiteraard kunt u ons tevens in de arm nemen voor een degelijke bemiddeling voor uw bootreparatie.

Kies voor jachtonderhoud of bootreparatie

Wilt u het beste voor het onderhoud van uw boot en bent u op zoek naar kwalitatieve bootstalling met dito voorzieningen? Of wilt u graag eens een boot huren? Kom eens een kijkje nemen bij Jachtcentrum Dintelmond. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij gaan graag met u in gesprek over het juiste onderhoud van uw boot. We zijn telefonisch bereikbaar op 0167 522 894 en per e-mail. Ook als uw jacht reparatie behoeft, kunt u terecht bij de experts in de haven van Jachtcentrum Dintelmond.