Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Reparatie en werkplaats

Kennis en vakmanschap voor reparaties aan uw schip

Reparatie en werkplaats

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Inbouw van motoren, jachtreparaties en onderhoud van uw boot – wij bieden u alles onder één dak, gewoon in West-Brabant, vlak bij Zeeland. Op ons terrein zit een vakkundig bedrijf met werkplaats dat alle aspecten van uw schip kan behandelen. Mogelijke toevoegingen of wijzigingen aan uw jacht, zoals de inbouw van boegschroeven en alle mechanica is mogelijk. Daarnaast bestaan de diensten van ons bedrijf nabij Zeeland ook uit onderhoud aan de binnen- en buitenboordmotoren van uw boot. Kortom: voor jachtonderhoud, jachtreparatie, bootreparatie en onderhoud aan uw boot komt u naar Jachtcentrum Dintelmond in Brabant, vlak bij Zeeland.

Laat het onderhoud van uw boot over aan de experts in de regio Zeeland

Voor laswerkzaamheden, maar ook reparaties aan tuigage of gasmetingen is Jachtcentrum Dintelmond in Heijningen, nabij Roosendaal, uw vakkundige partner voor jachtonderhoud. Uiteraard is het ook mogelijk om uw jaarlijkse onderhoudsbeurt of jachtreparatie uit te laten voeren door ons. De openingstijden van onze werkplaats nabij Dinteloord zijn als volgt:

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag:     09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij raden u aan voordat u langskomt voor een jachtreparatie of bootreparatie bij ons in Brabant, nabij Zeeland, een afspraak te maken met de desbetreffende vakman voor jachtonderhoud. Uiteraard kunt u ons naast een bootreparatie en jachtonderhoud tevens in de arm nemen voor onderhoud aan uw boot in Brabant of Zeeland.

Neem direct contact met ons op voor advies

Wij gaan graag met u in gesprek over het juiste onderhoud van uw boot, of bijvoorbeeld een bootreparatie, als u langskomt in onze jachthaven in de buurt van Zeeland. Wilt u het beste onderhoud voor uw boot en bent u op zoek naar kwalitatieve bootstalling met voorzieningen, niet te ver van Zeeland? Of wilt u graag eens een boot huren? Kom eens een kijkje nemen bij Jachtcentrum Dintelmond, nabij Dinteloord. We zijn telefonisch bereikbaar op 0167 522 894. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het onderhoud aan uw boot of andere diensten van ons bedrijf in de buurt van Zeeland.