Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Reparatie en werkplaats

Kennis en vakmanschap voor reparaties aan uw schip

Reparatie en werkplaats

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Inbouw van motoren, jachtreparaties en onderhoud van uw boot – wij bieden u alles onder één dak, gewoon in West-Brabant, vlakbij Zeeland. Op ons terrein zit een vakkundig bedrijf met werkplaats die alle aspecten van uw schip kan behandelen. Mogelijke toevoegingen of wijzigingen aan uw jacht zoals inbouw van boegschroeven en alle mechanica is mogelijk. Daarnaast rekent u op ons bedrijf nabij Zeeland ook op onderhoud aan uw binnenboord- en buitenboordmotoren.

Laat het onderhoud van uw boot over aan de experts in de regio Zeeland

Voor laswerkzaamheden, maar ook reparaties aan tuigage of gasmetingen kunt u op Jachtcentrum Dintelmond in Heijningen, Brabant terecht bij een vakkundig bedrijf voor jachtonderhoud. Uiteraard is het ook mogelijk uw jaarlijkse onderhoudsbeurt of jachtreparatie uit te laten voeren door dé specialist. De openingstijden van de werkplaats nabij Dinteloord zijn als volgt:

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag:     09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij raden u aan voordat u langskomt in Brabant voor een jachtreparatie een afspraak te maken met de desbetreffende vakman. Zo komen zowel u als deze expert met de juiste verwachtingen over het jachtonderhoud samen in ons bedrijf in Brabant. Uiteraard kunt u ons tevens in de arm nemen voor een degelijke bemiddeling voor uw bootreparatie in Brabant of Zeeland.

Kies voor jachtonderhoud of bootreparatie door de vakman in Brabant of Zeeland

Wilt u het beste voor het onderhoud van uw boot en bent u op zoek naar kwalitatieve bootstalling met dito voorzieningen, niet te ver van Zeeland? Of wilt u graag eens een boot huren? Kom eens een kijkje nemen bij Jachtcentrum Dintelmond, nabij Dinteloord. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij gaan graag met u in gesprek over het juiste onderhoud van uw boot als u langskomt in onze jachthaven in de buurt van Zeeland. We zijn telefonisch bereikbaar op 0167 522 894 en per e-mail. Ook als u jachtreparatie behoeft, kunt u terecht bij de experts in de haven van Jachtcentrum Dintelmond in het westen van Brabant, vlakbij Dinteloord.