Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen | Contact
hiiiArray

De ideale thuisbasis

Op steenworp afstand van de randstad

Uw ligplaats, onze zorg

Zonder zorgen een ruime ligplaats met vrijwel overal toegang vanaf de steiger

Ligplaatsen voor ieder formaat jacht

Uw eigen veilige ligplaats, beschut en omringd door vrijwel elk denkbare faciliteit! Boek hem nu online…

Ruime ligplaatsen, met goede toegang tot uw schip

Varen doet u met plezier, een goede ligplaats behoort daaraan toe…

Ligplaatsen voor jachten

Wij voorzien in de ligplaats voor 330 jachten van diverse afmetingen

Jachtcentrum Dintelmond is centraal gelegen aan de wateren van Zeeland en is via de A59 per auto goed bereikbaar. Deze jachthaven biedt ligplaatsen aan 330 jachten met boxmaten tot en met 16 meter. Vrijwel al deze ligplaatsen hebben een zijwaartse opstapmogelijkheid en zijn voorzien van een krachtige stroomaansluiting conform de nieuwe norm en geven 220V-16Amp. 3520W aan stroom. Daarnaast krijgt u als ligplaatshouder korting op de tarieven voor winterberging.
Ook gasten en passanten zijn bij ons welkom. Dat kan voor een dag, een week of een maand. Blijft u liever langer dan een maand? Dan adviseren wij u om een jaarcontract af te nemen.

 

Faciliteiten voor houders van ligplaatsen

Maakt u van onze ligplaatsen gebruik? Dan kunt u rekenen op een compleet aanbod van dienstverlening. Jachtcentrum Dintelmond werkt nauw samen met diverse maritieme bedrijven. U kunt bijvoorbeeld voor de aan- of verkoop van een jacht bij ons terecht. Of voor het reinigen van uw in- en exterieur. En ook voor de nodige culinaire verwennerij bezoekt u gewoon Jachtcentrum Dintelmond. Op onze website vindt u meer over de aanwezige faciliteiten.

 

Professionele omgeving voor uw jacht regelen?

Dat is zo gebeurd. Jachtcentrum Dintelmond voorziet in al uw gemakken. Wilt u meer weten over wat we doen of heeft u vragen over ligplaatsen? We staan u graag telefonisch te woord via 0167 522 894. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen En als u langskomt, dan ervaart u de omgeving natuurlijk het best!