Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen | Contact
hiiiArray

Bootstalling het hele jaar beschikbaar

7000 m2 vorstvrij verwarmd en de mogelijkheid om onderhoud aan uw jacht te plegen bestaat nog steeds

Lees verder

Stalling op de wal

Ook hier alle ruimte voor uw schip om even aan de vorst te ontduiken of om noodzakelijke werkzaamheden te verrichten

Lees verder

Het ideale klimaat en geen zuchtje wind

Vorstvrij verwarmde stalling, met alle faciliteiten binnen handbereik

Lees verder

De kade biedt vele mogelijkheden

Stabiele bokken die passen onder uw schip zorgen voor veilig overwinteren

Professionele winterstalling voor uw jacht

Jachtcentrum Dintelmond is toegerust met alle benodigde faciliteiten voor het professioneel bergen van uw jacht en het bieden van geschikte winterstalling. Dit kan zowel binnen- als buiten. Met onze botenlift halen we desgewenst boten tot 25T uit het water. Deze plaatsen we vervolgens op zorgvuldig afgestelde bokken. Ons ruime en goed verlichte terrein is tevens volledig omheind en voorzien van camerabewaking. Uw jacht is dus in goede handen.

 

Vorstvrije winterstalling van jachten

Jachtcentrum Dintelmond biedt ook de mogelijkheid om uw jacht vorstvrij te stallen. Dit gebeurt in onze verwarmde 7000m² grote hal. Hier staat uw jacht zo goed als stofvrij. Mede door het streng toezien op regels omtrent werkzaamheden aan boten en jachten kunnen wij een veilige omgeving voor uw eigendom creëren. Wij hanteren hierbij de voorschriften van de HISWA welke vrij verkrijgbaar zijn op het havenkantoor.
Natuurlijk is onze jachthaven centraal gelegen, goed bereikbaar via de A59 en kunt u tevens genieten van diverse maritieme diensten en faciliteiten op ons terrein. Meer informatie daarover vindt u op onze website.
U moet het wel even regelen

Het regelen van uw winterstalling is zo gebeurd. U moet het alleen wel even doen. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over de tarieven? Bel dan nu met 0167 522 894 of stuur ons een e-mail U kunt ook direct reserveren via het aanmeldformulier!