Een dagje op het water

Hierbij bieden wij aan; het toch luxe schip Zuiderzee. Ideaal om met een gezelschap comfortabel een dag door te brengen op het water. Eenmaal van de kant zult u geen last hebben van de dagelijkse sleur. De rust van het water stemt al gauw tevree. Vissen of een praatje kan nu in alle rust gebeuren. Mobiele telefoons en ontevreden klanten; u bent even niet bereikbaar.

Het culinaire gebeuren is onze grote troefkaart. Klachten hierover heeft de schipper in 25 jaar nog nooit ontvangen. Dit hebben we dan ook zelf in de hand, in tegenstelling tot de visvangst en natuurlijk het weer.

Hengels en aas, alles is te regelen om prima te kunnen sportvissen op zoutwater.

Gewoonlijk ligt de Zuiderzee in de Visserijhaven te Bruinisse rond 8 uur ’s ochtends op u te wachten, waarna we uitvaren richting Oosterschelde. De schipper vaart daar inmiddels al weer een 25 jaar rond. Elke uitvaart probeert hij weer zijn best te doen, want ook op het water is een tevreden klant goud waard.

Rond half 4 zullen we weer aankomen in de haven, hopelijk voldaan.

In de maanden december, januari en februari wordt er gevist op de Grevelingen, veelal vanuit Brouwershaven. Wijting en steenbolk laten zich daar dan redelijk vangen, in tegenstelling tot de Oosterschelde in die maanden.

Kortom, wij willen u graag een dagje maritiem verwennen!

Tot ziens op de Zuiderzee!

Voor meer informatie: www.sportvisserij.net