Waarom Jachtcentrum
Dintelmond?

Bent u op zoek naar een jachthaven in Brabant, én in de buurt van het Deltagebied, die u van alle gemakken voorziet? Afgezien van de prachtige locatie en centrale ligging biedt Jachtcentrum Dintelmond, onze jachthaven in Brabant, u ook nog eens een totaalpakket aan dienstverlening aan. Zo kunt u op het terrein van onze jachthaven in de buurt van Dinteloord terecht voor ligging, stalling, onderhoud en reparatie van uw zeil- of motorjacht.

De jachthaven van Jachtcentrum Dintelmond is gelegen in Heijningen, nabij Roosendaal. Dit maakt het de enige jachthaven in Brabant die zo dicht bij het Deltagebied gelegen is. Onze jachthaven profiteert zo van een centrale ligging op de grens tussen de provincie Brabant en het Deltagebied. Ook is de jachthaven uitstekend bereikbaar via de A59. Onze locatie is voorzien van meerdere maritieme diensten en faciliteiten, zeer prettig aanwezig op één terrein.

Het terrein wordt door ons beheerd en er staan bedrijven die onder andere de volgende diensten aanbieden:

• Restaurant
• Sportvissen
• Verhuur van ligplaatsen
• Reparatie en onderhoud
• Koop en verkoop van jachten
• Winterstalling binnen én buiten

Gasten en passanten
Voor gasten en passanten hebben wij een beperkt aantal ligplaatsen gereserveerd in onze jachthaven nabij Dinteloord, vlakbij het Deltagebied. U kiest uit een ligperiode per dag, per week of per maand. Als u langer in onze jachthaven in Heijningen, nabij Dinteloord, wilt verblijven, raden wij u aan om een jaarovereenkomst af te sluiten.

ONTDEK OOK JACHTCENTRUM DINTELMOND!

Wilt u een ligplaats, of wilt u een keer vrijblijvend komen kijken. Komt u met uw vereniging langs voor een lunch of een borrel? Alles is mogelijk. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook naar ons bellen 0167 522 894 dan staan wij u gelijk te woord. In ieder geval kom langs en ontdek Jachtcentrum Dintelmond.

Vul het formulier in

Contact