Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Over onze jachthaven

Wij staan voor een totaalpakket in de watersport…

Over onze jachthaven

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Bent u op zoek naar een jachthaven in Brabant die u van alle gemakken voorziet? Afgezien van de prachtige locatie en centrale ligging biedt Jachtcentrum Dintelmond u ook nog eens een totaalpakket aan dienstverlening. Zo kunt u op het terrein van onze jachthaven terecht voor ligging, stalling, onderhoud en reparatie van uw zeil- of motorjacht. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om heerlijk te recreëren op het water. Wilt u meer weten over wat we u te bieden hebben? Neem eens een kijkje op onze website!

Onze prachtige jachthaven te Dinteloord in Brabant ligt vlakbij Zeeland

De jachthaven van Jachtcentrum Dintelmond in Heijningen is gelegen in het pittoreske Dinteloord in Brabant. Dit maakt het tevens de enige jachthaven die zo dichtbij de grens met Zeeland gelegen is. Onze jachthaven profiteert zo van een centrale ligging op de grens tussen de provinciën Brabant en Zeeland. Ook is de jachthaven uitstekend bereikbaar via de A59, op drie kilometer afstand van de afslag Dinteloord. Onze locatie is voorzien van meerdere maritieme diensten en faciliteiten, zeer prettig aanwezig op één terrein. Het terrein wordt door ons beheerd en er staan bedrijven die onder andere de volgende diensten aanbieden:

Leg vandaag nog aan bij onze jachthaven in Dinteloord

Aanmeren bij onze jachthaven in Brabant kan altijd. Bij Jachtcentrum Dintelmond heten wij u graag van harte welkom. Als u vragen of opmerkingen heeft over onze dienstverlening of tarieven, kunt u bellen naar 0167 522 894 of ons een e-mail sturen. Ook is het mogelijk om op onze website direct te reserveren. Graag verwelkomen wij u bij onze jachthaven op de grens van Zeeland.