Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Over onze jachthaven

Wij staan voor een totaalpakket in de watersport…

Over onze jachthaven

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Bent u op zoek naar een jachthaven in Brabant, én in de buurt van het Deltagebied, die u van alle gemakken voorziet? Afgezien van de prachtige locatie en centrale ligging biedt Jachtcentrum Dintelmond, onze jachthaven in Brabant, u ook nog eens een totaalpakket aan dienstverlening aan. Zo kunt u op het terrein van onze jachthaven in de buurt van Dinteloord terecht voor ligging, stalling, onderhoud en reparatie van uw zeil- of motorjacht.

Onze prachtige jachthaven nabij Dinteloord in Brabant ligt vlak bij het Deltagebied

De jachthaven van Jachtcentrum Dintelmond is gelegen in Heijningen, nabij Roosendaal. Dit maakt het de enige jachthaven in Brabant die zo dicht bij het Deltagebied gelegen is. Onze jachthaven profiteert zo van een centrale ligging op de grens tussen de provincie Brabant en het Deltagebied. Ook is de jachthaven uitstekend bereikbaar via de A59. Onze locatie is voorzien van meerdere maritieme diensten en faciliteiten, zeer prettig aanwezig op één terrein. Het terrein wordt door ons beheerd en er staan bedrijven die onder andere de volgende diensten aanbieden:

Gasten en passanten zijn ook welkom in onze haven

Voor gasten en passanten hebben wij een beperkt aantal ligplaatsen gereserveerd in onze jachthaven nabij Dinteloord, vlakbij het Deltagebied. U kiest uit een ligperiode per dag, per week of per maand. Als u langer in onze jachthaven in Heijningen, nabij Dinteloord, wilt verblijven, raden wij u aan om een jaarovereenkomst af te sluiten.

Leg vandaag nog aan bij onze jachthaven nabij Dinteloord

Aanmeren bij onze jachthaven in Brabant, nabij Dinteloord, kan altijd. Bij Jachtcentrum Dintelmond heten wij u graag van harte welkom. Als u vragen of opmerkingen heeft over onze dienstverlening of tarieven, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0167 522 894 of door het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om op onze website direct te reserveren. Graag verwelkomen wij u bij onze jachthaven in Brabant, in de buurt van het Deltagebied.