Omgeving Jachtcentrum Dintelmond

Wij zetten vast een aantal mooie mogelijkheden voor u op een rij. Maar indien uw wens er niet bij staat, informeer dan even bij het havenkantoor. Hier kunnen wij u informeren over alle mogelijkheden voor een fantastische reis of dag uit.

Bed & Breakfast
Op zoek naar Bed & Breakfast, neem een kijkje bij pure passie bed and breakfast. Dit unieke en betaalbare bed en breakfast zit op slechts 3,7 km van onze haven en biedt een uitstekende mogelijkheid om goed tot rust te komen na een goede overnachting. Ook is  het mogelijk een sloep te huren en daarbij een picknickmand vol lekkers bij mee te krijgen verzorgd door Restaurant Dintelmond. Tijdens het varen kunnen wij een prachtige route voor u uitstippelen waarbij u ook even heerlijk de benen kunt strekken bij een mooie wandeltocht.

Kersenboerderij
Een unieke beleving in de omgeving van Jachtcentrum Dintelmond is het brengen van een bezoek aan de kersenboerderij de Zuylenhoeve www.zuylenhoeve.nl. Hier kunt u kennis maken met allerlei producten die gemaakt zijn van de zoete kersen van de boomgaard op locatie. Tevens kunt u kersen proeven en genieten van de bloesem tijdens een rondleiding. Zo komt u te weten wat er allemaal bij komt kijken om de lekkerste zoete kersen te produceren. Op zondag 13 april wordt een high tea georganiseerd in samenwerking met Restaurant Dintelmond in de kersenboomgaard. Mis het niet en bekijk de flyer hier voor deze gebeurtenis.