Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiihii

In en om de haven

Wat te doen in de omgeving van Jachtcentrum Dintelmond

In en om de haven

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Een fijne ligplaats in Brabant

Bent u op zoek naar een geschikte ligplaats voor uw jacht in Brabant, vlak bij de grens van Zeeland? Jachtcentrum Dintelmond in Heijningen is precies wat u zoekt! Wij hebben een ligplaats in Brabant, nabij Zeeland voor elk type boot, tegen een vaste en scherpe prijs. Met wel 330 plaatsen in onze haven en diverse boxmaten tot een lengte van 16 meter, kunt u bij ons uw boot altijd aanleggen.

De prijs van een ligplaats bij onze jachthaven in Brabant, nabij Zeeland

Als u gebruik wilt maken van een ligplaats bij onze jachthaven in Brabant, nabij Zeeland, huurt u tegen een vaste prijs of op jaarbasis. Het huurjaar loopt van 1 april tot 1 april het volgend jaar. Als u een vaste ligplaats huurt bij ons in Brabant profiteert u bovendien van een korting op de winterberging op de wal. Doordat vrijwel al onze ligplaatsen voorzien zijn van een vingerpier, is het mogelijk om uw boot vanaf de zijkant te betreden. Voor gasten en passanten hebben we ook een ligplaats te huur bij ons in Brabant, nabij Zeeland, waarbij de prijs varieert per ligperiode. De ligperiode kan variëren, namelijk: per dag, per week of per maand. We adviseren gasten die langer een ligplaats willen om een jaarcontract af te sluiten. Zo profiteert u namelijk van de korting op uw winterberging.

Een totaalpakket aan diensten

Wanneer u ervoor kiest om een ligplaats te huren bij Jachtcentrum Dintelmond in Brabant, vlak bij Zeeland, profiteert u van diverse voordelen tegen een scherpe prijs. Wij bieden u onder andere de volgende diensten aan:

  • Een omheind terrein met camerabewaking
  • KPN-hotspots voor draadloos internet
  • Winterberging zowel buiten als binnen
  • Een botenlift voor boten tot 25T

Daarnaast beschikken we ook over een mastenladder die tot wel 17 meter boven het wateroppervlak reikt, een trailerhelling voor bijboten, visboten en roeiboten en meerdere servicebedrijven op locatie. Zo zijn er een werkplaats, watersportwinkel, sportvisserij, jachtmakelaar en een technische dienst aanwezig bij ons Jachtcentrum in Heijningen.

Reserveer direct uw ligplaats of stalling

Wilt u graag een ligplaats huren voor uw boot in Brabant, nabij Zeeland, tegen een scherpe prijs? Vul dan direct het inschrijfformulier voor een ligplaats in. Ontvangt u liever eerst wat meer informatie of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0167 522 894 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder!