Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

De ideale thuisbasis

Op steenworp afstand van de randstad

Uw ligplaats, onze zorg

Zonder zorgen een ruime ligplaats met vrijwel overal toegang vanaf de steiger

Ligplaatsen voor ieder formaat jacht

Uw eigen veilige ligplaats, beschut en omringd door vrijwel elk denkbare faciliteit! Boek hem nu online…

Ruime ligplaatsen, met goede toegang tot uw schip

Varen doet u met plezier, een goede ligplaats behoort daaraan toe…

Ligplaatsen voor boten

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Jachtcentrum Dintelmond biedt 330 ligplaatsen in Dinteloord, nabij Zeeland voor boten van diverse afmetingen te huur aan, dus ook voor uw boot is een ligplaats. Jachten tot en met 16 meter kunnen bij ons terecht voor een vaste, goedkope ligplaats die te huur is in Brabant, vlakbij Zeeland. Wij bieden deze ligplaatsen aan tegen een vast tarief op jaarbasis. Dit huurjaar loopt van 1 april tot 1 april het volgende jaar. Daarnaast kunnen ook passanten en gasten bij ons terecht. Dit kan voor de periode van een dag, week of maand. Bij een verblijf langer dan een maand raden wij aan om een overeenkomst voor een vaste ligplaats nabij Zeeland, gedurende een jaar af te sluiten.

Een ligplaats in Brabant, nabij Zeeland, te huur met alle benodigde faciliteiten voor uw boot

Eigenaren van een boot die gebruikmaken van een ligplaats van Jachtcentrum Dintelmond kunnen tevens genieten van de goedkope diensten en faciliteiten op het terrein van onze jachthaven in Brabant, vlakbij Zeeland. Hier vindt u namelijk bedrijven die onder andere voorzien in het motorische onderhoud van uw jacht. Ook voor een osmosebehandeling of polyester-reparatie kunt u in onze jachthaven terecht. Verder biedt Jachtcentrum Dintelmond u het volgende:

  • Een omheind terrein met camerabewaking
  • KPN-hotspots voor draadloos internet
  • Winterberging zowel buiten als binnen
  • Een botenlift voor boten tot 25T
  • Een trailerhelling

Huur de mooiste ligplaatsen in Brabant, vlakbij Zeeland

In onze haven kunnen 330 jachten liggen. Er zijn diverse verschillende boxmaten voor jachten tot een lengte van zestien meter. De ligplaatsen zijn vrijwel allemaal voorzien van een vingerpier, waardoor op bijna alle plaatsen de mogelijkheid aanwezig is uw boot zijwaarts te betreden. Ook is het bij ons mogelijk om uw boot op te slaan in onze winterberging, of in onze winterstalling.

Vaste ligplaatsen nabij Zeeland te huur

Wij hebben ligplaatsen in het Brabantse Dinteloord, nabij Zeeland te huur tegen een vast tarief of jaarbasis. Het huurjaar loopt van 1 april tot 1 april. Vaste ligplaatshouders krijgen bovendien reductie op het tarief voor winterberging op de wal (buiten).

Gasten en passanten

Voor gasten en passanten hebben wij een beperkt aantal ligplaatsen gereserveerd in onze jachthaven in West-Brabant, vlakbij Zeeland. De ligperiode kan variëren: per dag, per week of per maand. Als u langer in ons jachtcentrum in Heijningen, nabij Dinteloord wil verblijven, sluit u beter een jaarovereenkomst af.

Een professionele, goedkope ligplaats in Brabant is zo geregeld!

Wilt u ook genieten van onze dienstverlening en faciliteiten? Via onze website is een professionele ligplaats voor uw boot zo geregeld. Wilt u meer weten over de voorwaarden of tarieven, bel dan naar 0167 522 894. Ook kunt u een e-mail sturen via ons aanvraagformulier voor de huur van een goedkope ligplaats nabij Brabant of Zeeland voor uw boot.