Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Professionele jachthaven in omgeving Zeeland

Centraal gelegen in een prachtig vaargebied en van alle gemakken voorzien

Als u een professionele jachthaven nabij Zeeland zoekt, dan bent u bij Jachtcentrum Dintelmond aan het juiste adres! Gelegen nabij prachtige vaargebieden zoals het Hollandsch Diep en de Biesbosch is het de ideale omgeving voor al uw recreatie en watersport activiteiten. Onze haven is gevestigd in Noord Brabant maar grenst aan Zuid-Holland en Zeeland. Naast deze prachtige locatie is de jachthaven ook nog eens van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan professionele dienstverlening op het gebied van stalling, onderhoud en reparatie.

 

Heerlijk recreëren bij uw jachthaven nabij Zeeland

Onze jachthaven in Zeeland werkt nauw samen met diverse dienstverleners in de maritieme sector. Zo kunt u genieten van een dagje zeilen, met of zonder schipper. Of wat dacht u van een spannend visavontuur in Denemarken onder begeleiding van een ervaren stuurman! En bent u op zoek naar een nieuw jacht? Ook daar kunt u in Dintelmond voor terecht. Na een enerverende dag kunt u even heerlijk bijkomen in het restaurant en proeven van diverse visspecialiteiten en andere lekkernijen.

 

Twijfel niet langer

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze jachthaven. In één van de mooiste plaatsen van Brabant treft u het paradijs voor de watersportliefhebber! Kom langs en ervaar het zelf. Voor eventuele vragen staan we u graag te woord. U kunt bellen met 0167 522 894 of een e-mail