Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiihii

In en om de haven

Wat te doen in de omgeving van Jachtcentrum Dintelmond

In en om de haven

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Een trailerhelling voor uw boot in Brabant

Bent u op zoek naar een trailerhelling in Brabant om uw boot te water te laten? Jachtcentrum Dintelmond in Heijningen, vlak bij Roosendaal, is uitgerust met alle benodigde faciliteiten om uw boot te water te laten en om uw boot te bergen. U vindt onze trailerhelling in Brabant, maar erg dicht bij de grens van Zeeland. De ideale plek om heerlijk recreatief het water op te gaan.

Gebruikmaken van onze trailerhelling in Brabant

Onze uitgebreide dienstverlening biedt een totaalpakket aan. Naast onze trailerhelling bieden we diverse andere diensten aan op onze locatie in Brabant, zoals ligplaatsen, winterberging en onderhoud. Wilt u gebruikmaken van onze trailerhelling in Brabant, dan profiteert u van voldoende parkeergelegenheid voor uw auto of trailer en alle nodige voorzieningen, zoals toiletten. De diepgang van de trailerhelling is 0.5 meter. U mag ook gebruikmaken van onze trailerhelling wanneer u geen jacht bij ons huurt en als u geen ligplaats heeft.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u graag gebruikmaken van onze trailerhelling? Of heeft u vragen over onze trailerhelling in Heijningen, in Brabant, en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0167 522 894 of door het contactformulier in te vullen. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij per e-mail contact met u op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!