Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Bootstalling het hele jaar beschikbaar

7000 m2 vorstvrij verwarmd en de mogelijkheid om onderhoud aan uw jacht te plegen bestaat nog steeds

Lees verder

Stalling op de wal

Ook hier alle ruimte voor uw schip om even aan de vorst te ontduiken of om noodzakelijke werkzaamheden te verrichten

Lees verder

Het ideale klimaat en geen zuchtje wind

Vorstvrij verwarmde stalling, met alle faciliteiten binnen handbereik

Lees verder

De kade biedt vele mogelijkheden

Stabiele bokken die passen onder uw schip zorgen voor veilig overwinteren

Op zoek naar bootstalling?

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Jachtcentrum Dintelmond biedt een totaalconcept op het gebied van watersport, waaronder wij ook winterberging in Zeeland van uw boot scharen. Door een prettige samenwerking met bedrijven die activiteiten verzorgen op het gebied van watersport, zorgen we voor een veilige en volwaardige omgeving voor mensen en hun boot. Jachtcentrum Dintelmond draagt zelf zorg voor uw bootstalling. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Dinteloord. Enkele speerpunten uit ons ruime aanbod van faciliteiten zijn:

  • Een veilig terrein, volledig omheind door een hek, met camerabewaking;
  • Vorstvrije winterberging van uw boot, binnen in geïsoleerde, vorstvrije hallen;
  • Een botenlift voor boten tot 25 ton;
  • Een mastenladder die tot 17 meter boven de wateroppervlakte reikt;
  • Een trailerhelling voor bijboten, visboten en roeiboten;
  • Meerdere servicebedrijven op locatie.

Een verzorgde winterberging van uw boot en een prettig verblijf in Zeeland

Naast uitstekende voorzieningen voor uw bootstalling, is Jachtcentrum Dintelmond de ideale omgeving om te recreëren. U kunt er heerlijk zeilen of een mooie rondvaart maken. Natuurlijk kunt u zich ook culinair laten verrassen bij het restaurant op het terrein van de jachthaven. Vanwege onze KPN-hotspots ook handig om even te werken of af te spreken met een (zaken)relatie. U merkt wel, het is goed vertoeven in Jachtcentrum Dintelmond in Heijningen. Wij beschikken over 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging nabij Dinteloord. Daar bieden we een comfortabele, overdekte en stofarme winterberging aan.

Winterberging op de wal

Jachtcentrum Dintelmond heeft meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van schepen op de wal. Wij beschikken over een botenlift (25T), waarbij schepen – indien gewenst – met staande mast uit het water kunnen worden gehesen. Uiteraard is daar elektriciteit aanwezig. Ook zijn er stabiele bokken die we exact op maat van de boot afstellen. Voor het afmasten is er een mastenladder. Die is door zijn lengte (17m boven water) ook geschikt om reparaties aan de masttop te verrichten. Ons verlichte en geasfalteerde buitenterrein bestaat uit ruim 5.000 m². Tevens is het buitenterrein voorzien van een watertappunt en elektra aansluitingen. Bovendien zijn we goed bereikbaar via de A59/A29, in het westen van Brabant.

Reserveer nu!

Heeft u een boot en bent u op zoek naar kwalitatieve bootstalling met dito voorzieningen? Kom eens een kijkje nemen bij ons jachtcentrum. Heeft u vragen over onze dienstverlening? De medewerkers van ons kantoor in Dinteloord staan u graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar op 0167 522 894 en per e-mail. Nadat u de winterberging bij ons in Brabant, vlakbij Zeeland heeft gereserveerd, kan deze niet meer kosteloos worden geannuleerd. Wij huldigen bij de reserveringen het uitgangspunt: ‘Wie het eerst komt, die het eerst maalt!’. Wij verzoeken u onze algemene voorschriften voor de winterstalling in acht te nemen.