Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen +31 (0)167 522 894
hiiiArray

Bootstalling het hele jaar beschikbaar

7000 m2 vorstvrij verwarmd en de mogelijkheid om onderhoud aan uw jacht te plegen bestaat nog steeds

Lees verder

Stalling op de wal

Ook hier alle ruimte voor uw schip om even aan de vorst te ontduiken of om noodzakelijke werkzaamheden te verrichten

Lees verder

Het ideale klimaat en geen zuchtje wind

Vorstvrij verwarmde stalling, met alle faciliteiten binnen handbereik

Lees verder

De kade biedt vele mogelijkheden

Stabiele bokken die passen onder uw schip zorgen voor veilig overwinteren

Een goede winterstalling voor uw boot of jacht

  • ✔ 24 / 7 toegang tot uw Jacht
  • ✔ Dag en nacht toezicht
  • ✔ 7.000 m² verwarmde vorstvrije winterberging

Jachtcentrum Dintelmond is uitgerust met alle benodigde faciliteiten voor het professioneel bergen van uw jacht en het bieden van geschikte winterstalling voor iedere boot. U kunt zowel binnen als buiten uw boot stallen in onze bootstalling in Brabant, in de buurt van Zeeland. Met onze botenlift halen we desgewenst boten tot 25T uit het water. Deze plaatsen we vervolgens op zorgvuldig afgestelde bokken. Onze ruime en goed verlichte bootstalling in Dinteloord, niet ver van Zeeland is tevens volledig omheind en voorzien van camerabewaking. De winterstalling van uw jacht is bij ons dus in goede handen.

Een vorstvrije winterstalling van uw jacht of boot

Jachtcentrum Dintelmond biedt ook de mogelijkheid om uw jacht of boot vorstvrij te stallen in onze winterstalling in het Brabantse Heijningen, vlak bij Dinteloord. Dit gebeurt in onze 7000m² grote hal die verwarmd is. Hier staat uw jacht vorst- en praktisch stofvrij. Mede door het streng toezien op regels omtrent werkzaamheden aan boten en jachten kunnen wij een veilige omgeving voor uw eigendom creëren. Wij hanteren hierbij de voorschriften van de HISWA, welke vrij verkrijgbaar zijn op ons havenkantoor als u deze zelf wilt doornemen. Onze jachthaven is centraal gelegen, goed bereikbaar via de A59 in de richting van Dinteloord en voorzien van een groot scala aan maritieme diensten en faciliteiten; allemaal op één terrein. Zo kunt u op het terrein onder andere terecht voor de volgende diensten:

Regel vandaag nog een plaats voor uw jacht in onze vorstvrije bootstalling nabij Zeeland

Het regelen van de winterstalling voor uw jacht of andere boot is zo gebeurd. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen om een plaats te reserveren. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over de tarieven voor het gebruik van onze bootstalling nabij Zeeland? Neem dan contact met ons op via 0167 522 894 of vul het contactformulier in. U kunt ook direct bij ons reserveren via het aanmeldformulier. Zo heeft u voor komende winter een mooie plek om uw boot te stallen in Brabant.