Jachtcentrum Dintelmond - Markweg Zuid 1-4 - 4794 SN Fijnaart / Heijningen | Contact
hiiiArray

Bootstalling het hele jaar beschikbaar

7000 m2 vorstvrij verwarmd en de mogelijkheid om onderhoud aan uw jacht te plegen bestaat nog steeds

Lees verder

Stalling op de wal

Ook hier alle ruimte voor uw schip om even aan de vorst te ontduiken of om noodzakelijke werkzaamheden te verrichten

Lees verder

Het ideale klimaat en geen zuchtje wind

Vorstvrij verwarmde stalling, met alle faciliteiten binnen handbereik

Lees verder

De kade biedt vele mogelijkheden

Stabiele bokken die passen onder uw schip zorgen voor veilig overwinteren

De kade biedt vele mogelijkheden

Wij zijn centraal gelegen op de grens van Brabant, Zeeland en Zuid-Holland

Jachtcentrum Dintelmond is een goed gefaciliteerde jachthaven met winterstalling voor uw boot. We zitten in de buurt van ZuidHolland en bieden de mogelijkheid om uw boot zowel binnen als buiten te stallen. Veel mensen die bij ons een ligplaats hebben laten hun boot door ons uit het water halen. Daarvoor maken we gebruik van een botenlift die boten tot 25T moeiteloos uit het water haalt. Deze wordt vervolgens op verstelbare bokken geplaatst en kan indien nodig worden afgemast middels de mastenladder.

 

Professionele winterstalling voor uw boot in de regio Zuid-Holland

Uw boot wordt altijd geplaatst op een goed geasfalteerd en verlicht terrein. Dat terrein is tevens volledig omheind, voorzien van camerabewaking en diverse tappunten voor water en elektra. Bent u in de buurt van ZuidHolland op zoek naar vorstvrije winterstalling voor uw boot? Jachtcentrum Dintelmond biedt verwarmde, vorstvrije hallen voor een comfortabele stalling van uw boot. In deze hallen gelden strenge regels m.b.t. het verrichten van werkzaamheden aan uw boot. Zodoende zorgen we voor een stofarme en veilige omgeving!

 

Reserveren doet u gewoon online!

Bij de winterstalling van uw boot hanteren wij HISWA voorwaarden. Vanuit ZuidHolland staat u zo bij onze jachthaven om deze voorwaarden op te vragen bij ons havenkantoor en gelijk even een kijkje te komen nemen. Voor vragen kunt u natuurlijk ook even bellen met 0167 522 894 of e-mail Wilt u direct reserveren? Vul dan het online aanmeldformulier in!